Nieuws

Wilt u de nieuwsberichten liever in uw e-mailbox ontvangen ? Schijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief !

 

Wouter Harbers is weer begonnen met een reeks koffieconcerten in de Xaveriuskerk maar die zijn altijd heel snel uitverkocht! Op 2 oktober a.s. om 10.30 uur presenteert hij "Van Bach tot Brel" samen met zangeres Marianne Selleger: een muzikale reis in de tijd. Na afloop drinken we een kopje koffie met elkaar.

Buurtgenoot Hilbert-Jan is een echte filmgek en vertoont regelmatig films aan buurtkamergasten en bewoners van Het Seminarie. Op 27 september staat er een bijzondere "Amersfoortse" documentaire op het programma van Hans Goedkoop: Sporen van Indië.

We zijn blij verheugd dit jaar weer podium te kunnen zijn voor Spoffin, het jaarlijkse internationale straattheaterfestival in Amersfoort. Deze keer met een bijzondere voorstelling door twee Engelse dansers, toegankelijk voor jong en oud. De voorstelling duurt 25 minuten en is ook geschikt voor kinderen.

Het is al ruim een jaar geleden dat we onze vernieuwde Binnenhof met Jeu-de-boulebaan in gebruik namen en dat is tijd voor een feestje. Op 20 augustus a.s. organiseren we een gezellig tuinfeest voor de buren en buurtgenoten van de bewoners van Het Seminarie. De middag zal muzikaal worden opgeluisterd door Adriane Callas en haar combo.