Wat kan de Buurtkamer voor u betekenen ? 

Ruimte voor ontmoeting


Inlopen voor een koffie

De Buurtkamer biedt een gezellige ambiance op een verrassende plek: Hoe u uw buurtgenoten wilt ontmoeten, dat bepaalt u zelf. Kom gewoon langs voor een kop koffie en laat het aan het toeval over. Of maak een plan, mobiliseer een aantal mensen en onderneem een activiteit. Niks moet, alles mag.

Elke woensdag van 10.00 tot 14.00 uur 

Meer informatie over de kosten ? Bekijk hier onze prijslijst. 

Samen aan tafel 

Ontmoeten kan bij een kopje koffie maar ook tijdens een gezellige maaltijd! Op woensdag serveert de kok van Het Seminarie een lunchplankje met huisbereide soep en op donderdag kunt u aanschuiven voor een 2-gangenmaaltijd aan één van onze buurttafels. De avondmaaltijd graag even 48 uur van te voren reserveren zodat de kok weet dat u komt. 

Elke woensdag 12.30-14.00 en donderdag vanaf 17:30 uur

Steun en informatie

Ook voor hulp en ondersteuning kunt u in de Buurtkamer terecht. Heeft u hulp nodig bij het invullen van een ingewikkeld formulier of wilt u weten hoe u zorg kunt aanvragen? Of heeft u misschien een paar handen nodig bij een klus in huis ? Samen gaan we op zoek naar een oplossing!

Elke woensdag op afspraak

Startpunt voor meer ... 

De Buurtkamer is het startpunt van nieuwe initiatieven waarbij binnenstadbewoners elkaar vinden. Hieronder vindt u een overzicht van ideeën die al gerealiseerd zijn. 

Heeft u zelf een wens of goed idee ? Ieder initiatief krijgt support en we helpen u graag om uw plan te realiseren !