Schuif gezellig aan bij één van onze Buurttafels


Al sinds 2017 verzorgt de kok van Het Seminarie iedere donderdag een diner voor senioren uit de binnenstad. Omdat de vraag naar een gezellige maaltijd steeds meer toeneemt, zijn er inmiddels meerdere 'buurttafels' geopend in samenwerking met horecapartners in de binnenstad. Als u mee wilt eten, reserveer dan hier een plaatsje! Voor de buurttafel Onder de Linde zijn vouchers verkrijgbaar in de Buurtkamer. 


Buurttafel Onder de Linde

Groenmarkt 9, elke dinsdag in de even weken diner vanaf 18.00 uur

In het oudste café van Amersfoort, Café onder de Linde wordt in de even weken op dinsdag een maaltijd geserveerd voor buurtgenoten in de binnenstad. De kok, Gea Smidt, bereidt een vers tweegangendiner dat ter plekke kan worden opgeschept. Er is maximaal plaats voor 12 mensen en reserveren is gewenst.


Buurtkamer Lunchtafel

Appelmarkt 17, elke woensdag koffie vanaf 10.00 uur en lunch vanaf 12.30 uur

In de Buurtkamer, momenteel gevestigd in het Alma Huis op Appelmarkt 17, bent u elke woensdag vanaf 10.00 uur welkom om te komen buurten bij een kopje koffie of thee. Om 12.30 uur serveert de kok van Het Seminarie, Rob Loffeld, een lunchplankje met dagverse soep met brood voor max. 12 mensen. Reserveren is niet nodig. 


Buurttafel Het Seminarie

Muurhuizen 102, elke donderdag diner vanaf 17.30 uur 

In Het Seminarie wordt elke donderdag gekookt door kok Rob Loffeld en de maaltijd wordt geserveerd op de vide in de kapel van Het Seminarie. Er is plaats voor 12 buurtgasten en u eet aan onze oude kloostertafels. Graag even reserveren !


Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, is het handig om minimaal 48 uur van te voren te reserveren zodat we weten dat u komt. Mocht er geen plaats meer zijn, dan kunt u een reservering maken voor de week daarop. Voor de reservering graag onderstaand formulier gebruiken. Wees welkom en neem gerust een buurman of buurvrouw mee ! 

Kies uw tafel en reserveer !