Schuif gezellig aan bij één van onze Buurttafels

I.v.m. de Corona-crisis zijn onze Buurttafels gesloten. Onze horecapartners verzorgen een Buurttafel Thuis, klik hier.Al sinds 2017 verzorgt de kok van Het Seminarie iedere donderdag een diner voor senioren uit de binnenstad. Omdat de vraag naar een gezellige maaltijd steeds verder toeneemt, zijn er inmiddels meerdere 'Buurttafels' geopend in samenwerking met horecapartners in de binnenstad. Stuk voor stuk betrokken ondernemers die graag bij willen dragen aan een leefbare en betrokken buurt. Zo kunt u ook in Café onder de Linde en Het Stadscafé Amersfoort gezellig aanschuiven aan tafel met andere buurtgenoten. Hoewel de locaties volstrekt verschillend zijn, hebben ze hun eigen charme en kunt u rekenen op hetzelfde voordelige 'buurttafel-arrangement': 


Stadscafé Amersfoort

Lieve Vrouwekerkhof 3. Elke maandag lunch vanaf 12.30 uur 

Om de week fris te beginnen verzorgt Stichting 1Samen1 met het Stadscafé iedere maandag een aangeklede lunch, te gebruiken aan de stamtafel achterin het café. Kok Mohammad Kassom maakt een verse soep en snack voor 8-10 buurtgasten en u eet gezamenlijk aan één tafel. Vouchers voor dit arrangement zijn verkrijgbaar in de Buurtkamer.


Buurtkamer Binnenstad

Appelmarkt 9- achter, welke woensdag koffie vanaf 10.00 uur en lunch vanaf 12.30 uur

In de Buurtkamer, achter in de Stad van Cahen, bent u elke woensdag vanaf 10.00 uur welkom om te komen buurten bij een kopje koffie of thee. Om 12.30 uur serveert de kok van Het Seminarie, Rob Loffeld, een lunchplankje met dagverse soep met brood voor max. 20 mensen aan twee lange tafels. 


Het Seminarie

Muurhuizen 102, elke donderdag diner vanaf 17.30 uur 

In Het Seminarie wordt elke donderdag gekookt door kok Rob Loffeld en de maaltijd wordt geserveerd in de oude St. Willibrorduskapel, die dateert uit 1696. Er is plaats voor 10 buurtgasten en u eet gezamenlijk aan één tafel. 


Café Onder de Linde

Appelmarkt 15, elke donderdag diner vanaf 17.45 uur 

In Onder de Linde wordt elke donderdag gekookt door kok Gea Smidt en de maaltijd wordt geserveerd op de huiselijke tafels van het oudste café van Amersfoort. Er is plaats voor 8 buurtgasten en u eet samen aan één tafel. Vouchers voor dit arrangement zijn verkrijgbaar in de Buurtkamer.


Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, is het handig om minimaal 48 uur van te voren te reserveren zodat we weten dat u komt. Mocht er geen plaats meer zijn, dan kunt u een reservering maken voor de week daarop. Voor de reservering graag onderstaand formulier gebruiken. Wees welkom en neem gerust een buurman of buurvrouw mee ! 

Kies uw tafel en reserveer !