Schuif gezellig aan bij één van onze Buurttafels

In verband met de coronamaatregelen zijn onze Buurttafels tijdelijk gesloten sinds 14 oktober jl. Zodra de horeca weer open mag, zullen we onze gasten weer uitnodigen om zich in te schrijven. 


Al sinds 2017 verzorgt de kok van Het Seminarie iedere donderdag een diner voor senioren uit de binnenstad. Omdat de vraag naar een gezellige maaltijd steeds verder toeneemt, zijn er inmiddels meerdere 'Buurttafels' geopend in samenwerking met horecapartners in de binnenstad. Helaas zijn die door de coronacrisis allemaal gesloten maar vanaf 1 juni jl. zijn we weer begonnen met de Seminarie-buurttafel en vanaf 1 september starten we weer met Buurttafel Onder de Linde. Voorlopig worden de buurttafels verzorgd in het Alma Huis, het tijdelijke onderkomen van de Buurtkamer op Appelmarkt 17.


Buurtkamer Lunchtafel

Appelmarkt 17, elke woensdag koffie vanaf 10.00 uur en lunch vanaf 12.30 uur

In de Buurtkamer, momenteel gevestigd in het Alma Huis op Appelmarkt 17, bent u elke woensdag vanaf 10.00 uur welkom om te komen buurten bij een kopje koffie of thee. Om 12.30 uur serveert de kok van Het Seminarie, Rob Loffeld, een lunchplankje met dagverse soep met brood voor max. 10 mensen.


Buurttafel Onder de Linde

Appelmarkt 17, elke woensdag diner vanaf 18.00 uur 

In Café Onder de Linde wordt elke woensdag gekookt door kok Simone van Dijk en de maaltijd wordt - zolang we te maken hebben met Covid19 - geserveerd in het Alma Huis op Appelmarkt 17. Er is plaats voor 8 buurtgasten en u eet op een veilige 1,5m afstand. Geen vouchers nodig, u rekent ter plekke af. 


Buurttafel Het Seminarie

Appelmarkt 17, elke donderdag diner vanaf 17.30 uur 

In Het Seminarie wordt elke donderdag gekookt door kok Rob Loffeld en de maaltijd wordt - zolang we te maken hebben met Covid19 - geserveerd in het Alma Huis, Appelmarkt 17. Er is plaats voor 10 buurtgasten en u eet op een veilige 1.5m afstand.


Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, is het handig om minimaal 48 uur van te voren te reserveren zodat we weten dat u komt. Mocht er geen plaats meer zijn, dan kunt u een reservering maken voor de week daarop. Voor de reservering graag onderstaand formulier gebruiken. Wees welkom en neem gerust een buurman of buurvrouw mee ! 

Kies uw tafel en reserveer !