Gezellig eten aan onze Buurttafels

Al sinds 2017 verzorgt de kok van Het Seminarie iedere donderdag een diner voor senioren uit de binnenstad. Aangezien de vraag naar een gezellige avondmaaltijd steeds verder toeneemt, is er inmiddels een tweede 'buurttafel' geopend in Café onder de Linde. Ook daar kunt u op donderdagavond gezellig een hapje mee eten aan tafel met andere buurtgenoten. Hoewel beide locaties volstrekt verschillend zijn, hebben ze beide hun eigen charme en kunt u rekenen op hetzelfde 'buurttafel-arrangement': 

Het buurttafel-arrangement bestaat uit een tweegangendiner inclusief een glas wijn/bier en een kop koffie of thee als afsluiter à € 9,00 p.p. Eventuele dieetwensen zijn geen probleem !

Buurttafel Het Seminarie

Muurhuizen 102, elke donderdag vanaf 17.30 uur 

In Het Seminarie wordt elke donderdag gekookt door kok Rob Loffeld en de maaltijd wordt geserveerd in de oude Willibrorduskapel, die dateert uit 1696. Er is plaats voor 10 buurtgasten en u eet gezamenlijk aan één tafel. 

Buurttafel Onder de Linde

Appelmarkt 15, elke donderdag vanaf 17.45 uur 

In Onder de Linde wordt elke donderdag gekookt door eigenaar Joop Stronks en de maaltijd wordt geserveerd op de huiselijke tafels van het oudste café van Amersfoort. Er is plaats voor 6-8 buurtgasten en u eet gezamenlijk aan één tafel. 

Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, is het handig om minimaal 48 uur van te voren te reserveren zodat we weten dat u komt. Mocht er geen plaats meer zijn, dan kunnen we voor u een reservering maken voor de week daarop. Voor de reservering kunt u onderstaand formulier gebruiken. Wees welkom en neem gerust een buurman of buurvrouw mee ! 


Reservering buurttafel