Nieuws

Wilt u de nieuwsberichten liever in uw e-mailbox ontvangen ? Schijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief !

 

In september en december 2019 vertoonden we een drietal delen van "Nederland van Boven", een documentaireserie die in 2011 werd gemaakt door de VPRO. Op 29 januari a.s. zullen we verdergaan met de documentairereeks en staan er twee delen op het programma.

Zondag, 26 januari 2020 is er weer een Thee-Matinee in Het Seminarie, dit keer met troubadour Hans Pekelharing die nostalgische luisterliedjes ten gehore brengt voor de 'jeugd van toen'.

Iedere maand krijgen de buurtgasten gelegenheid om een kijkje te nemen in een bijzonder pand in de binnenstad. Voor 15 januari a.s. staat een bezoek gepland aan het monumentale pand aan de Havik 29, dat luistert naar de naam 'Filalethes', dat "Vrienden van de Waarheid' betekent.

Tijdens de Kerstdagen verzorgen onze buurttafel-partners gezellige maaltijden voor ouderen woonachtig in de binnenstad. Kerst is immers een feest voor iedereen en niemand hoeft alleen thuis te zitten tijdens deze feestdagen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer hier alvast een plaatsje ! En neem gerust een buurman, buurvrouw of andere...