Nieuws

Wilt u de nieuwsberichten liever in uw e-mailbox ontvangen ? Schijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief !

 

Dit najaar verschijnt de Wij-kaart-Plus voor de binnenstad met daarop alle voorzieningen voor volwassenen en senioren. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mensen die zich inzetten voor binnenstadbewoners en op 4 december a.s. is dat de wijkverpleegkundige van de binnenstad.

In september 2019 vertoonden we een drietal delen van "Nederland van Boven", een documentaireserie die in 2011 werd gemaakt door de VPRO. Op 27 november a.s. zullen we verdergaan met de documentairereeks en staan er weer drie delen op het programma.

Zondag, 24 november 2019 is er weer een Thee-Matinee in Het Seminarie, dit keer met The Backfield Jazz Men, een vierkoppig Jazz-formatie uit Achterveld. Iedere vierde zondag van de maand bent u welkom op de thee bij onze bewoners.

Tijdens de Kerstdagen verzorgen onze buurttafel-partners gezellige maaltijden voor ouderen woonachtig in de binnenstad. Kerst is immers een feest voor iedereen en niemand hoeft alleen thuis te zitten tijdens deze feestdagen. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer hier alvast een plaatsje ! En neem gerust een buurman, buurvrouw of andere...