Nieuws

Wilt u de nieuwsberichten liever in uw e-mailbox ontvangen ? Schijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief !

 

Samen met onze horecapartners presenteren we een menu voor 6 dagen met driegangenmaaltijden die aan huis zullen worden bezorgd. De menu-weekmail wordt daarom in het vervolg op zondag verzonden naar alle buurtkamergasten. In de mail staat ook hoe je kunt bestellen.

Vorig jaar en in januari van dit jaar vertoonden we meerdere delen van "Nederland van Boven", een documentaireserie die in 2011 werd gemaakt door de VPRO. Op 25 maart a.s. zullen we verdergaan met de documentairereeks en staan er twee delen op het programma, deze keer bezorgen we ze bij je thuis !

Het Buurtkamer Contactboek is een contactpersonenboek voor buurtkamergasten. Handig als je even het email-adres of telefoonnummer wilt zoeken van iemand die je in de Buurtkamer hebt ontmoet. En een goede manier om contact te houden met elkaar in tijden van social distancing.

Afgelopen weekend hebben we besloten om de Buurtkamer en Buurttafels voor de komende drie weken gesloten te houden. Ook alle geplande activiteiten zullen worden uitgesteld naar een latere datum: