Nieuws

 

Onder het genot van huisbereide lekkernijen kunt u op zondag 26 mei a.s. luisteren naar een mini-concert door een familietrio: Stijn Brakkee (piano) en Janne Brakkee (cello) nemen hun vader Frank Brakkee (viool en altviool) mee, die overigens al eens eerder bij een Thee-Matinee te gast was.

Het Kijk en Luistermuseum: daar zit muziek in! Ontdek hoe je vroeger van muziek genoot toen er nog geen elektriciteit was en streaming, cd-spelers en radio nog niet bestonden. De collectie omvat 250 zelf-spelende muziekinstrumenten, zoals draaiorgels, straatpiano's, speeldozen en speelkasten. Daarnaast nemen de historische voorwerpen en...

Op woensdag 15 mei 2019 vertonen we de documentaire "Mijn stad Amersfoort", een vijfdelige televisieserie van RTV Utrecht die in 2013 is uitgezonden.

Na de hartelijke ontvangst in Café onder de Linde op 8 mei jl.in het kader van "Ontdek je stad", zetten we de samenwerking voort met een tweede buurttafel op donderdagavond. Onze buurtgasten kunnen gebruik maken van een speciaal buurttafel-arrangement !