Nieuws

Wilt u de nieuwsberichten liever in uw e-mailbox ontvangen ? Schijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief !

 

Film: de Eem

24-11-2021

In het najaar pakken we de filmreeks weer op, wederom in een -coronaproof- opzet. Het auditorium in de Stad van Cahen telt 80 stoelen en de films zijn toegankelijk voor maximaal 20 buurtgasten die op ruime afstand van elkaar de film kunnen bekijken. Buurtgenoot Bob bijt de spits af met een film over de rivier de Eem die hij...

Vorig jaar is de Wij-kaart-Plus voor de binnenstad verschenen met daarop alle voorzieningen voor volwassenen en senioren. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mensen die zich inzetten voor binnenstadbewoners en op 10 november a.s. is dat met de coördinator Gezonde Wijk van de GGD.

Seminarie Klassiek is een reeks van klassieke koffieconcerten die uitgevoerd worden in de St. Willibrorduskapel van Het Seminarie. Iedere twee weken wordt het concert verzorgd door klassiek opgeleide muzikanten uit binnen- en buitenland.

Op zondagmiddag 24 oktober a.s. hebben we de Amerikaanse Adriane Callas wederom te gast tijdens ons Thee-Matinee; zij wordt begeleid door gitarist Frans van der Waals en trompetist Hans Verheij. Het belooft een swingende middag te worden met tevens ruimte voor ontmoeting.