Nieuws

Wilt u de nieuwsberichten liever in uw e-mailbox ontvangen ? Schijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief !

 

Onze Buurtkamer is er voor binnenstadbewoners en wordt mogelijk gemaakt door buurtgenoten. Vóór buurtgenoten, dóór buurtgenoten dus ! Als je het - als binnenstadbewoner - leuk lijkt om ook een steentje bij te dragen, kijk dan eens of het volgende iets voor je is:

Op woensdag 19 augustus a.s. neemt een Gilde stadsgids ons mee tijdens een wandeling langs maar liefst 24 plekken met een religieus karakter; de Heilige Huizen van Amersfoort.

Op 8 juli a.s. om 11.15 uur verzorgen de Amersfoortse gidsen een rondleiding langs plekken in Amersfoort waar vroeger van alles te beleven viel. Deze wandeling is volledig coronaproof en biedt ruimte voor 8 buurtgasten.

Voor de coronalockdown op 16 maart jl. hadden we een goedgevulde activiteitenagenda staan. Binnen het huidige coronaprotocol is het mogelijk om een aantal activiteiten weer op te starten en een aantal moeten wachten tot er verder wordt versoepeld. De bewoners van Het Seminarie mogen inmiddels weer beperkt bezoek ontvangen, maar voorlopig kunnen...