Nieuws

Wilt u de nieuwsberichten liever in uw e-mailbox ontvangen ? Schijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief !

 

Vorig jaar is de Wij-kaart-Plus voor de binnenstad verschenen met daarop alle voorzieningen voor volwassenen en senioren. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mensen die zich inzetten voor binnenstadbewoners en op 30 november a.s. komt de gebiedsmanager van de Gemeente Amersfoort weer een kijkje nemen.

In de Wij-kaart-Plus voor de binnenstad zijn alle voorzieningen voor volwassenen en senioren te vinden. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mensen die zich inzetten voor binnenstadbewoners en op 15 juni a.s. is dat René Slotboom die zich al jaren inzet voor de opvang van daklozen in de binnenstad.

In onze rubriek "Ontdek je stad" gaan we op zoek naar bijzondere plekken in onze binnenstad. Op 4 mei neemt een Gilde stadsgids ons mee tijdens een Tweede Wereldoorlog wandeling door de binnenstad. We lopen langs plekken die een gedenkwaardige rol speelden tijdens de bezettingsjaren.

Op zaterdag 30 april om 16.00 uur verzorgt Karin Bloemen een optreden in de Living van Het Seminarie. Karin Bloemen bezoekt die dag Amersfoort en we hebben haar bereid gevonden om speciaal voor u op te treden.