Live-stream voorstellingen

Aan de koffietafel van de Buurtkamer ontstond het idee om met elkaar film- en theatervoorstellingen te bezoeken en één van de buurtgasten gaat dat idee verder uitwerken. Ook kwam de mogelijkheid voorbij om gebruik te maken van de live-stream-voorstellingen in Pathé, de jongste en meest moderne bioscoop van Amersfoort, gevestigd op het Eemplein. 

Graag willen we peilen of daar belangstelling voor is, middels onderstaande vragenlijst. Als we met een groep gaan dan is dat niet alleen gezelliger maar misschien ook goedkoper ! 

Live Opera uit New-York

Live en in HD vertoont Pathé de beroemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit lijkt het alsof u er zelf bij bent in New York.
Bovendien heeft u door de vele close-ups een prachtig zicht op de artiesten en hun kostuums. Een geheel seizoen kunt u genieten van live en recorded operavoorstellingen. Het grote scherm, de uitstekende geluidskwaliteit en een heerlijk welkomstdrankje maken dit tot een unieke ervaring die u niet mag missen! In het seizoen 2018 - 2019 wordt de opgenomen introductie voorafgaand aan iedere opera voorstelling vervangen voor de pre-show vanuit The Metropolitan Opera House. Zie programma 2019/2020.

Live ballet uit Moskou

Naast live opera, vertoont Pathé ook livestreams van beroemde balletvoorstellingen van het wereldberoemde Bolshoi Ballet uit Moskou, rechtstreeks via satellietverbinding.

Het balletgezelschap, dat in 1776 werd opgericht, behoort nog steeds tot de top van de danswereld met sterren als de primaballerina's Olga Smirnova en Svetlana Zakharova. De bioscoopuitzendingen in HD worden inmiddels in 1.700 bioscopen in meer dan 60 landen wereldwijd vertoond. U heeft nu de gelegenheid hier op het grote witte doek van te genieten; een unieke kans die u niet mag missen!   Zie programma.

Beantwoord S.V.P. de volgende vragen: 

(in verband met de live-verbinding met New York zijn de opera-voorstellingen overigens altijd 's avonds om 19.00u, balletvoorstellingen zijn meestal omstreeks 17.00u.