Tuinfeest met Adriane Callas & Friends

20-08-2023

Het is al ruim een jaar geleden dat we onze vernieuwde Binnenhof met Jeu-de-boulebaan in gebruik namen en dat is tijd voor een feestje. Op 20 augustus a.s. organiseren we een gezellig tuinfeest voor de buren en buurtgenoten van de bewoners van Het Seminarie. De middag zal muzikaal worden opgeluisterd door Adriane Callas en haar combo.

Adriane Callas

C'est Si Bon! Vers van haar optreden op The Amsterdamse Jazz Festival, treedt de Amerikaanse zangeres Adriane Callas en haar combo op in de historische tuinen van Het Seminerie tijdens het Amersfoort Wereld Jazz Festival 2023! Adriane wordt bijgestaan door top wereld musici ft. Johan Verheij (Trompet, Radio Filharmonisch Orkest) en The Playtime Jazz Quartet: Casper Bleumers (Contrabas, ook RFO), Steffen 'T Hart (Piano), Rob Brouwers (Gitaar) en Burg van Raalte (Percussie) .
Samen creëren ze een intieme en zwoele sfeer met favorieten geïnspireerd op Jazz- en Swing-standards, Motown en Light Pop.
Van Gershwin tot Sting...en Amy met een twist!

U bent van harte welkom en neem gerust een buur mee ! De toegang is gratis en Het Seminarie biedt u een consumptie aan bij binnenkomst en Corazon zorgt voor een versnapering. Verdere consumpties zijn verkrijgbaar voor € 2,30 per glas. 


  • Datum: 20 augustus

  • Tijd: 14.30-17.00 uur 

  • Locatie: de Binnenhof van Het Seminarie, Muurhuizen 102

In verband met de catering vinden we het fijn om te weten dat u van plan bent om te komen. Wilt u ons dat even laten weten via het aanmeldformulier ?

Ja, ik kom graag naar het tuinfeest op 20 augustus a.s.