Muziek: Thee-Matinee met de Blue Suspenders

22-09-2019

Zondag, 22 september 2019 is er weer een Thee-Matinee in Het Seminarie, dit keer met het bekende Amersfoortse trio 'The Blue Suspenders'! Iedere vierde zondag van de maand bent u welkom op de thee bij onze bewoners.

v.r.n.l. Louis Houët (viool, acoordeon); Jan Blonk (gitaar, vocals) en Pieter Vos (contrabas)
v.r.n.l. Louis Houët (viool, acoordeon); Jan Blonk (gitaar, vocals) en Pieter Vos (contrabas)

The Blue Suspenders, spelen al weer een aantal jaren samen, herkenbaar aan de blauwe bretels. Het repertoire is divers, maar het hoofdaccent ligt op het spelen van het "Hot Club de France idioom" in de stijl van de legendarische Django Rheinhardt en Stephane Grappelli met de typische bezetting van viool, gitaar en contrabas. Daarnaast spelen zij bossa nova's, swing, meanstream, oude jazz nummers en ballads. Hierbij wordt de viool afgewisseld met accordeon. Ook spelen zij Franse nummers en zullen een aantal vocale nummers ten gehore worden gebracht. 

The Blue Suspenders voelen zich thuis in bruine café's, restaurants, foyers en hebben een milde sound, die niet domineert. Volgens ons passen zij daarmee ook goed bij onze Thee-Matinee.

Wanneer en Waar

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur. De entree is via de tuin van Het Seminarie, adres Muurhuizen 102.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren middels onderstaand aanmeldformulier. Neem gerust iemand mee !

Aanmelden Thee-Matinee 22 september 2019