Muziek: Jong talent opent nieuw seizoen Thee-Matinee

27-01-2019

Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee in de historische Willibrorduskapel. Vanaf 15.00 uur kunt u genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. 

Op 27 januari wordt het Thee-Matinee opgeluisterd me een muzikaal intermezzo door leerlingen van Scholen in de Kunst.

De School voor Talent Muziek is een groep ambitieuze, talentvolle en enthousiaste leerlingen die streven om zo mooi mogelijk te kunnen spelen. Naast extra lestijd, komen deze kinderen twee keer per maand bij elkaar om samen te spelen, samen te zingen en voor lessen in solfège en gehoortraining. Ze treden vaak op op verschillende locaties in de stad. We zijn erg trots dat we bij Scholen in de Kunst deze leerling de extra aandacht kunnen geven om te zorgen dat ze zich optimaal kunnen ontwikkelen. Op 27 januari in het Seminarie zullen de leerlingen in duo's, trio's en kwartetten spelen op harp, piano, fluit, klarinet, viool, cello en blokfluit.

Wanneer en Waar

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur. De entree is via de tuin van Het Seminarie, adres Muurhuizen 102

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren middels onderstaand aanmeldformulier. Neem gerust iemand mee !

Aanmelden Thee-Matinee 27 januari a.s.