Thee-Matinee met viool-accordeonduo Saltarello

24-03-2019

Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee in de historische Willibrorduskapel. Vanaf 15.00 uur kunt u genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. 

Op 24 februari wordt het Thee-Matinee verzorgd door viool-accordeon duo Saltarello dat bestaat uit Joost Storm (accordeon) en Marta Totten (viool). Zij brengen een uitermate gevarieerd programma ten gehore in Het Seminarie. Er zal niet alleen Ierse muziek en Klezmer klinken, maar ook oude muziek uit de 17e eeuw en een paar standarts. Het ene moment zullen bezoekers zich in de pub wanen, even later tussen notabelen van de stad en dan weer op een Jiddische bruiloft.

Wanneer en Waar

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur. De entree is via de tuin van Het Seminarie, adres Muurhuizen 102

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren middels onderstaand aanmeldformulier. Neem gerust iemand mee !

Aanmelden Thee-Matinee 24 maart a.s.