Muziek: Thee-Matinee met harpiste Merel Leijen 

24-02-2019

Elke vierde zondag van de maand organiseert Zorgresidence Het Seminarie een Thee-Matinee in de historische Willibrorduskapel. Vanaf 15.00 uur kunt u genieten van een aangeklede theetafel met zelf gebakken lekkernijen. 

Op 24 februari wordt het Thee-Matinee opgeluisterd door harpiste Merel Leijen die deze keer samenspeelt met twee enthousiaste leerlingen Yenthe en Mirthe. 

Op achtjarige leeftijd is Merel begonnen met harpspelen. Dit vond zij zo leuk dat ze, na het behalen van haar Havo diploma, harp is gaan studeren aan het Utrechts conservatorium. In 2011 heeft zij haar Bachelor diploma gehaald. Tijdens haar optredens laat ze zien wat er allemaal mogelijk is op een harp. Zij speelt dus niet alleen het overbekende romantische repertoire maar laat ook andere muziekstijlen horen waaronder zelfs jazz.

Naast haar werk als harpiste is Merel ook muziekdocente. Zij kan het dan ook niet laten om het publiek ook wat bij te brengen over de muziek. Tijdens haar optreden vertelt zij over de stukken die ze, samen met leerlingen Yenthe en Mirthe, ten gehore brengt. 

Wanneer en Waar

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur. De entree is via de tuin van Het Seminarie, adres Muurhuizen 102

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren middels onderstaand aanmeldformulier. Neem gerust iemand mee !

Aanmelden Thee-Matinee 24 februari a.s.