Muziek: Familietrio Brakkee te gast bij Thee-Matinee

26-05-2019

Onder het genot van huisbereide lekkernijen kunt u op zondag 26 mei a.s. luisteren naar een mini-concert door een familietrio: Stijn Brakkee (piano) en Janne Brakkee (cello) nemen hun vader Frank Brakkee (viool en altviool) mee, die overigens al eens eerder bij een Thee-Matinee te gast was. 

Stijn en Janne Brakkee
Stijn en Janne Brakkee

Een deel van het programma is voor piano solo: werken van Beethoven, Ton de Leeuw (wiens moeder ook een Brakkee is!) en Chopin. Daarnaast klinken er duo's voor altviool en cello van Beethoven en Sjostakovitsj, en de uitsmijter is een gedeelte van het heerlijke 'Dumky'-trio van Dvorak. 

Kortom, het wordt een bijzondere middag en u bent weer van harte welkom aan onze theetafel met zelfgebakken lekkernijen.

Frank Brakkee
Frank Brakkee

Wanneer en Waar

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur. De entree is via de tuin van Het Seminarie, adres Muurhuizen 102

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren middels onderstaand aanmeldformulier. Neem gerust iemand mee !

Aanmelden Thee-Matinee 26 mei 2019