Muziek: Van Bach tot Brel

02-10-2023

Wouter Harbers is weer begonnen met een reeks koffieconcerten in de Xaveriuskerk maar die zijn altijd heel snel uitverkocht! Op 2 oktober a.s. om 10.30 uur presenteert hij "Van Bach tot Brel" samen met zangeres Marianne Selleger: een muzikale reis in de tijd. Na afloop drinken we een kopje koffie met elkaar. 

Muziek als tijdmachine

Op een doordeweekse ochtend wegdromen bij de mooiste klassieke muziek? Vorige maand opende pianist Wouter Harbers de serie koffieconcerten in Amersfoort. Deze maand nemen hij en zangeres Marianne Selleger u mee op een muzikale reis door de tijd.

Zes jaar geleden hoorde Wouter Marianne het Ave Maria zingen. Onder de indruk van haar warme altstem en muzikale overtuigingskracht maakte hij kennis. Ze besloten om samen te werken en begonnen in een klein theater in Zeist hun eerste programma: van Bach tot Brel. De bezoekers smulden ervan. Wat klein begon is uitgegroeid tot een tournee: Wouter en Marianne spelen het programma deze oktober op veertien locaties door heel Nederland.
Op 2 oktober is Amersfoort aan de beurt. U bent hartelijk welkom in de Xaveriuskerk. Bij een koffieconcert hoort natuurlijk koffie: die staat vanaf 10:00u uur voor u klaar. Klokslag half 11 stappen Wouter en Marianne in hun muzikale tijdmachine en nemen u mee naar 1723 voor het eerste stuk van Bach. Via het werk van tien generaties componisten leveren ze u aan het einde van het concert gelukkig weer af in het heden.

Marianne Selleger, mezzo
Wouter Harbers, piano


Aanmelden

Speciaal voor de Buurtkamer zijn er 10 tickets gereserveerd. Dus meld je even aan door middel van onderstaand formulier en je bent verzekerd van een goede zitplaats! We verzamelen bij de Buurtkamer op de Appelmarkt en lopen om 10.15u naar de Xaveriuskerk.