Muziek: Thee-Matinee met Trio Jazzy Lee

23-02-2020

Op zondagmiddag 23 februari a.s. hebben we Trio Jazzy Lee wederom te gast tijdens onze Thee-Matinee; met zangeres Lea Rosinga, Watze Kloster op piano en Pieter Vos op contrabas. Het belooft een swingende middag te worden met tevens ruimte voor ontmoeting. 

Lea zingt al haar leven lang jazz. Ze volgde lessen bij Ineke Heijliger en workshops bij o.a. Fay Claessen. Haar grote voorbeelden zijn Sarah Vaughan, Billy Holiday en Anita O'Day. Lea heeft een aanstekelijke swing en timing, en zingt en scat dansend. Ze schrijft ook haar eigen, bijzondere Nederlandse teksten op bekende Jazz Standards.
Watze Kolsters is een zeer ervaren allround pianist. Hij speelt jazz en klassiek en is het fundament van Trio Jazzy Lee. Pieter Vos is al levenslang bezig met muziek, jazz en klassiek. Hij voelt zich thuis in de lage noten op contrabas.

Het Trio Jazzy Lee brengt een levendig repertoire, met Swing, Ballads, Bop & Bossa op dans- en luisterniveau. Een gesprek blijft mogelijk.

Wanneer en Waar

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur. De entree is via de tuin van Het Seminarie, adres Muurhuizen 102

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren middels onderstaand aanmeldformulier. Neem gerust iemand mee !

Aanmelden Thee-Matinee 23 februari 2020