Muziek: Thee-Matinee met Hans Pekelharing

26-01-2020

Zondag, 26 januari 2020 is er weer een Thee-Matinee in Het Seminarie, dit keer met troubadour Hans Pekelharing die nostalgische luisterliedjes ten gehore brengt voor de 'jeugd van toen'. 

Hans is gitarist en zanger en brengt een uitgebreid repertoire ten gehore voor 'de jeugd van toen'. Hij heeft ruim 40 jaar ervaring met verschillende soorten muziek, jazz, dixieland, dinermuziek, maar ook feestmuziek op grote bruiloften en partijen. Vanaf zijn jongste jaren heeft hij ook veel gedaan aan luisterliedjes, cabaret, musical en toneel.

Het wordt een sfeervol programma met bekende (en minder bekende), mooie, ontroerende, grappige, soms swingende luisterliedjes en/of fijne meezingers uit '50-'60-'70-er jaren. Een muzikale reis 'Terug in de Tijd', een feest van herkenning en herinneringen!

Wanneer en Waar

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur. De entree is via de tuin van Het Seminarie, adres Muurhuizen 102.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren middels onderstaand aanmeldformulier. Neem gerust iemand mee !

Aanmelden Thee-Matinee 26 januari 2020