Concert: Thee-Matinee met Adriane Callas Bistro Trio

24-10-2021

Op zondagmiddag 24 oktober a.s. hebben we de Amerikaanse Adriane Callas wederom te gast tijdens ons Thee-Matinee; zij wordt begeleid door gitarist Frans van der Waals en trompetist Hans Verheij. Het belooft een swingende middag te worden met tevens ruimte voor ontmoeting. 

Terug op veler verzoek bij de Thee-Matinee komt de Amerikaanse zangeres Adriane Callas vannuit Hollywood en zij neem een verrassing met zich mee! Begeleid door gitarist Frans van der Waals en trompetist Hans Verheij , creeert zij een zwoele sfeer met favoriete stukken geïnspireerd door echte Brazilian liedjes, Jazz/Swing Standards, Motown en lichte pop klassiekers "van Gershwin tot Swing" in een 1930's Bistro! Dit ensemble zpeelt ook samen in de Amersfoortse "The New Manhattan Big Band" voor concerten en festivals.

HANS VERHEIJ (Trompet)

Sinds 1987 trompetist bij het Radio Filharmonisch Orkest. Speelde in de musicals Les Miserables, Phantom of The Opera en Cats van Joop van den Ende. Daarnast speelt hij in The New Manhattan Big Band (ook met zangeres, Adriane en gitarist Frans).

Vandaag verleent hij zijn medewerking aan het Adriane Callas Bistro Trio.

FRANS VAN DER WAALS (Gitaar)

Frans vond alles mooi om te spelen, of het nou een simpel country liedje was of een prelude van Bach. Het hield hem allemaal bezig. Uiteindelijk is de klassieke gitaar wel de focus geworden maar houdt hij er ook van om mooie jazz akkoorden te spelen als gitarist in twee bigbands. Toen Adriane hem vroeg om haar te begeleiden op gitaar hoefde hij niet lang na te denken.


Wanneer en Waar

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur. De entree is via de tuin van Het Seminarie, adres Muurhuizen 102. Neemt u uw Corona Toegangsbewijs mee ?

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Aanmelden:

Helaas is het concert al volgeboekt (16-10-21)