Muziek: Griekse klanken bij de thee met Ilianthi

23-06-2019

De zon schijnt, ouzo verspreidt de geur van anijs...  Muziek van componisten als Tsitsanis, Hadzidakis, Theodorakis maar ook eigen composities van zanger Iliokomis op gedichten van Griekse poëten als Napoleon Lapathiotis. Die kunt u binnenkort beluisteren tijdens ons volgende Thee-Matinee op 23 juni a.s.

v.l.n.r. Trudi Broekema (contrabas), Arent Storm (bouzouki, knopaccordeon, baglamas, zang) en  Iliokomis (zang, gitaar)
v.l.n.r. Trudi Broekema (contrabas), Arent Storm (bouzouki, knopaccordeon, baglamas, zang) en Iliokomis (zang, gitaar)

De snaren van gitaar, contrabas, bouzouki - en zijn kleine zusje de baglamas - worden afgewisseld met de accordeon voor een muzikale melange van melancholieke melodieën, meeslepende ballades en dansmuziek.
Het trio Ilianthi wordt gevormd door de Griekse zanger Iliokomis (zang, gitaar), Arent Storm (bouzouki, knopaccordeon, baglamas, zang) en Trudi Broekema (contrabas).

Luister hier naar het nummer Fthinoporino als voorproefje !

Kortom, het wordt een bijzondere middag en u bent weer van harte welkom aan onze theetafel met zelfgebakken lekkernijen.

Wanneer en Waar

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur. De entree is via de tuin van Het Seminarie, adres Muurhuizen 102.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren middels onderstaand aanmeldformulier. Neem gerust iemand mee !

Aanmelden Thee-Matinee 23 juni 2019