Muziek: Gluren bij de Buren

10-02-2019

Gluren bij de Buren is een huiskamerfestival dat op 10 februari a.s. plaatsvindt door alle wijken van Amersfoort. Het vloerkleed is het podium; de bank is de tribune. Per woonkamer treedt 1 act op die 3 keer een half uur speelt, zo ook in de St. Willibrorduskapel. Door de speciale looproutes kan je als bezoeker maximaal 7 optredens bijwonen. Gluren bij de Buren maakt de wijken in Amersfoort gezelliger en geeft lokale acts een podium.

Gluren bij de Buren vindt door heel Amersfoort plaats op zondag 10 februari 2019. Tussen 12:00 en 17:00 uur staan een drietal optredens van een artiest in elke woonkamer geprogrammeerd. Elk optreden duurt maximaal 30 minuten.

De Wilibrorduskapel van Het Seminarie vormt op 10 februari a.s. het podium voor het Boa'Smartkoor. Dit Amersfoortse zanggezelschap is een kwalitatief meerstemmig koor, dat met veel plezier en gezelligheid vol passie en hartstocht, al meer dan 13 jaar het Nederlandstalige levenslied ten gehore brengt aan een ieder die het levenslied vol smart en sentiment een warm hart toedraagt.

Het Boa'Smartkoor treedt op om 14:00 / 15:00 en 16:00 uur en de entree is kosteloos. Wees welkom en neem gerust uw buren mee !

Meer informatie: www.glurenbijdeburen.nl