Film: Mijn stad Amersfoort

15-05-2019

Op woensdag 15 mei 2019 vertonen we de documentaire "Mijn stad Amersfoort", een vijfdelige televisieserie van RTV Utrecht die in 2013 is uitgezonden. 

Ontdekkingstocht

Presentatrice Leonie de Jong en de toen 12-jarige Heleen gaan op ontdekkingstocht langs poorten, kerken en andere monumenten in onze historische stad. Zij ontmoeten bewoners, vrijwilligers en deskundigen die enthousiast vertellen over de rijke geschiedenis van Amersfoort.

Bekijk hier een stukje uit de eerste aflevering;

De documentaire biedt een fantastisch overzicht van alle bijzondere monumentale plaatsen van de binnenstad en geeft goed inzicht in hoe deze tot stand zijn gekomen. 

Halverwege serveren we u graag een kopje koffie of thee met een koekje, voor de pauze worden er drie delen vertoond en na de pauze volgen de resterende twee delen. De totale vertoning duurt 1,5 uur inclusief pauze.

Aanmelden Filmmiddag 15 mei 2019 

Tijd: 13.30 - 15.30 uur. Toegang is gratis, voor koffie/thee is een vrijwillige bijdrage mogelijk. Inloop vanaf 13.00 uur, de entree is via de steeg tussen Appelmarkt 9 en 10. 

Voorafgaand is het mogelijk om een lunchplankje met huisbereide soep te gebruiken à € 4,00.

We stellen het op prijs als u zich even aanmeldt zodat we weten dat u komt. Dat kan door het invullen van onderstaand formulier: