Muziek: Thee-Matinee kwartet ‘Jong Belegen’

27-10-2019

Zondag, 27 oktober 2019 is er weer een Thee-Matinee in Het Seminarie, dit keer met een aantal oude bekenden die als gelegenheidskwartet ‘Jong Belegen’ een muzikale middag verzorgen met de Franse Slag. Iedere vierde zondag van de maand bent u welkom op de thee bij onze bewoners.

v.r.n.l. Joost Storm, Ans Berkhof, Marjolein Eerdmans, Gerrit de Bruijn
v.r.n.l. Joost Storm, Ans Berkhof, Marjolein Eerdmans, Gerrit de Bruijn
Marjolein Eerdmans en Ans Berkhof zijn oude bekenden van Het Seminarie. Als vriendinnen hebben zij menigmaal als gastvrouw bij de Thee-Matinee geholpen maar ook al eens samen gezongen. Onder de naam Jong Belegen treden zij heel af en toe op als duo, trio of kwartet al naar gelang het repertoire of de beschikbaarheid van de gastmuzikanten.

  

Voor dit programma hebben zij instrumentale ondersteuning gevonden bij twee heren die ook al eerder bij een Thee-Matinee hebben opgetreden: Joost Storm bespeelt vanmiddag de accordeon en de cello terwijl Gerrit de Bruijn zijn gitaar meeneemt.

 

Het programma heet "De Franse Slag" en bevat zowel Franse, als in het Nederlands vertaalde nummers, alsook nummers die iets met Frankrijk te maken hebben. Soms voor de hand liggend, soms vergezocht; van chansons d'amour tot liefdes van later, in cafés en straten van Parijs.

Laat u meevoeren in de romantiek van la Douce France en wees welkom !

 

Wanneer en Waar

Iedere vierde zondag van de maand. De Thee-Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur. De entree is via de tuin van Het Seminarie, adres Muurhuizen 102.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren middels onderstaand aanmeldformulier. Neem gerust iemand mee !

Aanmelden Thee-Matinee 27 oktober 2019