Muziek: Kerstconcert

22-12-2019

In de maand december is er geen Thee-Matinee in de strikte zin van het woord. In plaats daarvan hebben we een groep jonge pianisten te gast, dat een mini-kerstconcert zal verzorgen bij de kerstboom in de Willibrorduskapel !

Op zondagmiddag 22 december a.s. kunt u, tijdens een mini-concert in onze historische Willibrorduskapel, genieten van een optreden van de leerlingen van pianodocent Anne-Maartje Lemereis. De jonge pianisten spelen bekende en minder bekende kerstliedjes, kruipen in hun eentje of samen echter de piano en luiden hiermee feestelijk de kerstvakantie in.
Anne-Maartje schreef haar eerste compositie toen ze vier jaar was en is er daarna nooit meer mee opgehouden. Ze studeerde piano en compositie en is momenteel werkzaam als componist, pianist, docent en organisator.

Wanneer en Waar

Het Kerst Matinee begint om 15.00 uur en eindigt ca. 16.30 uur. De entree is via de tuin van Het Seminarie, adres Muurhuizen 102.

Kosten:

Entree € 5,- (incl. onbeperkt thee en diverse huisbereide lekkernijen). In de pauze en na afloop zijn er ook andere drankjes (tegen betaling) verkrijgbaar.

Ook is het voor een beperkt aantal mensen mogelijk om aansluitend mee te eten met onze bewoners. U betaalt hiervoor € 10,00 incl. gratis koffie ter afsluiting. Vol is vol ! Dus reserveren is gewenst.

Aanmelden:

U kunt reserveren middels onderstaand aanmeldformulier. Neem gerust iemand mee !

Aanmelden Kerst Matinee 22 december 2019