Eten: Uitbreiding buurttafels

09-05-2019

Na de hartelijke ontvangst in Café onder de Linde op 8 mei jl.in het kader van "Ontdek je stad", zetten we de samenwerking voort met een tweede buurttafel op donderdagavond. Onze buurtgasten kunnen gebruik maken van een speciaal buurttafel-arrangement !

Al sinds 2017 verzorgt de kok van Het Seminarie iedere donderdag een diner voor senioren uit de binnenstad. Aangezien de vraag naar een gezellige avondmaaltijd steeds verder toeneemt, zijn we op zoek gegaan naar uitbreidingsmogelijkheden. 

Samen eten verbindt !

Café onder de Linde biedt extra plaatsen aan, waarbij onze buurtgasten iedere donderdagavond kunnen aanschuiven voor een 2 gangen-maaltijd tegen dezelfde condities als in Het Seminarie. Een buurttafel-arrangement kost € 9,00 per persoon, incl. een wijntje/biertje en kopje koffie/thee. 

Daarmee is het mogelijk om te kiezen waar u wilt eten op donderdagavond, in het gezellige restaurant van Het Seminarie of in de huiselijke sfeer van Café onder de Linde. 

U kunt een plaatsje reserveren via de Buurtkamer, door onderstaand formulier in te vullen. Wij geven de reservering door aan de kok van Het Seminarie of Café onder de Linde, zodat men tijdig weet dat u gezellig komt mee - eten. 

Het buurttafel-arrangement kost in beide locaties € 9,00 per persoon, incl. een glaasje wijn/bier/fris en koffie/thee na afloop. 

Reservering buurttafel