Eten: uitbreiding buurttafels

14-10-2019

Al sinds enige tijd werken we samen met Café onder de Linde, die iedere week een tweede buurttafel verzorgt op donderdagavond. Daar komt binnenkort een nieuwe buurttafel bij, op de maandag rond lunchtijd in Stadscafé Amersfoort. 

In samenwerking met 1SAMEN1 is het vanaf 14 oktober mogelijk om iedere maandag om 12:30 uur aan te schuiven bij de buurttafel in het Stadscafé Amersfoort.
  

Samen eten verbindt !

Het Buurttafel-lunch-arrangement bij het Stadscafé bestaat uit dagverse soep, brood, een warme snack en koffie of een sapje à € 5,00 p.p.

Daarmee is het mogelijk om te kiezen waar u wilt eten; op maandag een lunch in het trendy Stadscafé, op woensdag een lunchplankje in de Buurtkamer of een avondmaaltijd op donderdagavond, in het gezellige restaurant van Het Seminarie of in de huiselijke sfeer van Café onder de Linde. 

U kunt een plaatsje reserveren via de Buurtkamer, door onderstaand formulier in te vullen. Wij geven de reservering door aan de koks van het Stadscafé, Het Seminarie en Café Onder de Linde, zodat men tijdig weet dat u gezellig komt mee - eten. 

Het buurttafel-dinerarrangement kost € 9,00 per persoon, incl. een glaasje wijn/bier/fris en koffie/thee na afloop. Het buurttafel-luncharrangement is € 5,00 per persoon incl. sap en koffie/thee. Vouchers zijn verkrijgbaar in de Buurtkamer.

Reservering buurttafel