Coffee talk met de gebiedsmanager

07-07-2021

Vorig jaar  is de Wij-kaart-Plus voor de binnenstad verschenen met daarop alle voorzieningen voor volwassenen en senioren. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mensen die zich inzetten voor binnenstadbewoners en op 7 julii a.s. is dat de gebiedsmanager van de Gemeente Amersfoort.

Wij-Kaart Plus 

De WIJ-Kaart Plus Binnenstad geeft antwoord op vragen als: "Wat is er allemaal te doen in onze wijk? Wat kan het wonen in onze wijk veraangenamen? Aan wie kun je vragen stellen, als het leven eventjes wat lastiger is en je best een advies kunt gebruiken. Als je je eenzaam voelt? Voor dit soort momenten zijn alle mogelijkheden op een rij gezet, zodat we elkaar kunnen helpen. Alle mogelijkheden voor onszelf, georganiseerd door wijkbewoners en professionals in de Binnenstad staan in één oogopslag op de deze kaart. 

Coffee talks

Met de coffee talks geven we de buurtgasten gelegenheid om kennis te maken met de professionals in de binnenstad. Geen formele lezing, maar een informele kennismaking van een half uurtje aan de koffietafel van de Buurtkamer, waarbij ruime gelegenheid is voor het stellen van vragen. 

Op 7 juli om 11.00 uur schuift gebiedsmanager Friso Smits (foto) aan voor een kopje koffie. Hij werkt als gebiedsmanager voor de gemeente Amersfoort en zet zich in voor de vraagstukken op fysiek, sociaal en veilig in voor de inwoners/ondernemers van Kruiskamp, Koppel en Binnenstad. Hij zal meer vertellen over zijn werkzaamheden en u kunt hem alle vragen stellen.

U kunt gewoon binnenlopen, de coffeetalk start om 11.00uur. Als u aansluitend gebruik wilt maken van ons lunchplankje met verse soep (à € 5,00 p.p), dan stellen we er prijs op als u dat even van te voren aangeeft: 

Ja, ik lunch mee na de Coffee talk op 7 juli a.s.