Coffee talks: de buurtnetwerker

22-09-2021

Onlangs is de Wij-kaart-Plus voor de binnenstad verschenen met daarop alle voorzieningen voor volwassenen en senioren. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de mensen die zich inzetten voor binnenstadbewoners en op 22 september a.s. is dat de buurtnetwerker van de binnenstad. 

Wij-Kaart Plus 

De WIJ-Kaart Plus Binnenstad geeft antwoord op vragen als: "Wat is er allemaal te doen in onze wijk? Wat kan het wonen in onze wijk veraangenamen? Aan wie kun je vragen stellen, als het leven eventjes wat lastiger is en je best een advies kunt gebruiken. Als je je eenzaam voelt? Voor dit soort momenten zijn alle mogelijkheden op een rij gezet, zodat we elkaar kunnen helpen. Alle mogelijkheden voor onszelf, georganiseerd door wijkbewoners en professionals in de Binnenstad staan in één oogopslag op de deze kaart. 

Coffee talks

Met de coffee talks geven we de buurtgasten gelegenheid om kennis te maken met de professionals in de binnenstad. Geen formele lezing, maar een informele kennismaking van een half uurtje aan de koffietafel van de Buurtkamer, waarbij ruime gelegenheid is voor het stellen van vragen. 

Op 22 september 11.00 uur schuift Buurtnetwerker Jolande Koelewijn (foto) aan voor een kopje koffie. Zij werkt voor welzijnsorganisatie Indebuurt033 en zet zich, als pedagogisch en sociaal werker, in voor het welzijn van de inwoners van Kruiskamp, Koppel en Binnenstad.  Ze zal meer vertellen over haar werkzaamheden en u kunt haar alle vragen stellen.

U kunt gewoon binnenlopen, de coffeetalk start om 11.00uur. Als u aansluitend gebruik wilt maken van ons lunchplankje met verse soep (à € 4,00 p.p), dan stellen we er prijs op als u dat even van te voren aangeeft: 

Ja, ik lunch mee na de coffeetalk op 22 september a.s.